Daanleest.nl

Six stories

Auteur: Matt Wesolowski

Six stories

Auteur: Matt Wesolowski
ISBN: 9789400511521
Uitgever: A.W. Bruna
Aantal pagina's: 288
Prijs: € 20,99
Leverbaar via Nauta Boek https://libris.nl/nautaboek/zoek/?q=Six+Stories

Six stories

Publicatie van: donderdag 04 maart 2021

Van geheel andere orde is de unieke thriller Six Stories van Matt Wesolowski. In dit boek is de natuur voornamelijk als décor aanwezig, maar toch…Deze Britse schrijver kreeg al enige bekendheid door zijn horrorverhalen. Met zijn nieuwste boek is hij internationaal doorgebroken en het zal bovendien worden verfilmd. Netflixserie?

De verhaalvorm is buitengewoon origineel en helemaal van deze tijd. De verteller is de mysterieuze onderzoeksjournalist Scott King die een podcast maakt, waarin hij betrokkenen van een oude verdwijningszaak interviewt om zo de waarheid te achterhalen. Verrassend!

In 1997 wordt bij een outdoorcentrum voor jongeren in Scarclaw Fell het lichaam gevonden van de tiener Tom Jeffries. De doodsoorzaak is vermoedelijk een noodlotig ongeval, maar niet iedereen is daarvan overtuigd. Wat er werkelijk is gebeurd ligt besloten in de herinneringen van een vroeger vriendenclubje.

Twintig jaar later probeert Scott King erachter te komen wat zich destijds tussen die vrienden precies heeft afgespeeld. Stap voor stap komt hij dichterbij. Waar is hij werkelijk op uit en is hij wel wie hij zegt? Elk interview zorgt voor een nieuwe aanwijzing en de lezer wordt steeds op het verkeerde been gezet. Ongeluk of moord? Wie liegt? Al voor de ontknoping kreeg ik het  toch door..

Had ik wel moeten instemmen met het interview? Had ik de doden wel moeten wekken? Zullen mijn woorden de vrede verstoren die na twintig jaar eindelijk op Scarlaw Fell was neergedaald?”

 

 

Image

Meld je aan voor de maandelijkse mail update

Image

Wie is Daan Welboren?

Een geboren boekhandelaar!

Als derde generatie in het boekenvak kreeg ik de passie voor lezen met de paplepel ingegoten en dat is nooit meer overgegaan.
Mijn leesplezier en ervaringen wil ik graag delen.
Nog altijd word ik verrast door nieuwe schrijvers en bijzondere uitgaven.
Tijdens mijn actieve jaren in de winkel bleek dat mijn enthousiasme en inzet werden gewaardeerd.
De mensen vragen gewoon om het boek van Daan.

Nauta Boek is gevestigd aan de Parkstraat in het centrum van Den Burg.
Een gezellige boekhandel met een eigentijds en verrassend assortiment.
Naast de actuele boekenvoorraad en een grote sortering kinder- en jeugdboeken treft u een breed aanbod van binnen- en buitenlandse tijdschriften, kranten, leesbrillen, bijzondere wenskaarten, cadeauartikelen, puzzels en spelletjes.

Cindy en Marrit Welboren en hun medewerkers geven u graag persoonlijk advies of het nu om een boek, cadeau of een passende wenskaart gaat.

Aan de glazen leestafel achter in de winkel kunt u zitten en genieten van De Kunst van de Eenvoud van kunstenaar en dichter Roel Brakenhoff.
Er staat ook grote kast met alle verschenen Boekenweekgeschenken van 1930 tot nu.

Op www.nautaboek.nl vindt u het laatste boekennieuws, de column Daan leest èn onze webshop.
Uw boek voor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd.

Graag tot ziens, u bent van harte welkom!