Daanleest.nl

Verdraaid

Auteur: Steve Cavanagh

Verdraaid

Auteur: Steve Cavanagh
ISBN: 9789024588381
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Aantal pagina's: 352
Prijs: 20,99 paperback
Leverbaar via Nauta Boek https://www.libris.nl/nautaboek/zoek/?t=Verdraaid&a=Steve+Cavanagh

Verdraaid

Publicatie van: donderdag 02 april 2020

Twee boeken die vrijwel niets met elkaar gemeen hebben, behalve dat ze uit het Engels zijn vertaald. Uit het Amerikaans-Engels en het Australisch-Engels. Het eerste boek is een gelikte, superspannende thriller, het tweede een unieke, literaire roman van een vrijwel onbekende auteur, die al tien jaar lang voor de Nobelprijs wordt genomineerd.

Verdraaid (Twisted) door Steve Cavanagh staat vol plotwendingen en heeft een verrassende ontknoping. Een thriller die je in een adem uitleest, gebaseerd op een origineel gegeven. De hoofdpersoon om wie alles draait, is de succesvolle schrijver J.T. LeBeau die met zijn spannende boeken ongekende verkoopcijfers scoort. Hij is razend populair maar niemand kent zijn ware identiteit. Zijn gewelddadige verhalen sturen de lezers steeds de verkeerde kant op. Als je net denkt ‘Hé zo zit het!’ verdraait de schrijver de verhaallijn 180 graden. Twisted! Cliffhanger na cliffhanger.

Cavanagh lijkt nauw verwant met zijn romanpersonage. Hij is een professional die precies weet hoe hij de lezers in zijn greep kan houden. De belangrijkste karakters zijn helaas niet bijster origineel en lijken op types zoals we die kennen uit soortgelijke tv-series. Maar dat mag de pret niet drukken, integendeel. Verdraaid is een aanrader. Laat je meeslepen.

J.T. LeBeau benadrukt dat wij vooraf drie dingen moeten weten: 1. De politie wil me aanklagen voor moord. 2. Niemand weet wie ik ben. Of hoe ik het heb gedaan. 3. Als je denkt dat je weet wie ik ben, kom ik achter jou aan.

Paul glimlachte even, en daarna lachte hij voluit. Hij voelde een stekende pijn in zijn benen en merkte dat hij bewoog. De man sleepte hem over het dek. Daar was de visser weer, vlak bij hem nu (…). Maar hij leefde tenminste nog.’

Image

Meld je aan voor de maandelijkse mail update

Image

Wie is Daan Welboren?

Een geboren boekhandelaar!

Als derde generatie in het boekenvak kreeg ik de passie voor lezen met de paplepel ingegoten en dat is nooit meer overgegaan.
Mijn leesplezier en ervaringen wil ik graag delen.
Nog altijd word ik verrast door nieuwe schrijvers en bijzondere uitgaven.
Tijdens mijn actieve jaren in de winkel bleek dat mijn enthousiasme en inzet werden gewaardeerd.
De mensen vragen gewoon om het boek van Daan.

Nauta Boek is gevestigd aan de Parkstraat in het centrum van Den Burg.
Een gezellige boekhandel met een eigentijds en verrassend assortiment.
Naast de actuele boekenvoorraad en een grote sortering kinder- en jeugdboeken treft u een breed aanbod van binnen- en buitenlandse tijdschriften, kranten, leesbrillen, bijzondere wenskaarten, cadeauartikelen, puzzels en spelletjes.

Cindy en Marrit Welboren en hun medewerkers geven u graag persoonlijk advies of het nu om een boek, cadeau of een passende wenskaart gaat.

Aan de glazen leestafel achter in de winkel kunt u zitten en genieten van De Kunst van de Eenvoud van kunstenaar en dichter Roel Brakenhoff.
Er staat ook grote kast met alle verschenen Boekenweekgeschenken van 1930 tot nu.

Op www.nautaboek.nl vindt u het laatste boekennieuws, de column Daan leest èn onze webshop.
Uw boek voor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd.

Graag tot ziens, u bent van harte welkom!