Daanleest.nl

Wilde stilte

Auteur: Raynor Winne

Wilde stilte

Auteur: Raynor Winne
ISBN: 97894638221049
Uitgever: Balans
Aantal pagina's: 320
Prijs: 22,99
Leverbaar via Nauta Boek https://www.libris.nl/nautaboek/zoek/?t=De+wilde+stilte&a=Raynor+Winn

Wilde stilte

Publicatie van: donderdag 25 juni 2020

Raynor Winn had met haar debuut Het zoutpad een onverwacht, groot succes. Het is de waargebeurde geschiedenis van een middelbaar echtpaar dat hun huis kwijtraakt en met een rugzak en een tentje de bijna duizend kilometer aflegt van het South West Coast Path. Haar man Moth heeft een terminale diagnose. Ze trekken maandenlang over winderige kliffen, smalle paden en zijn overgeleverd aan de grillen van het wisselvallige weer. (Zie Daan leest van 27 juni 2019)

De wilde stilte is het vervolg waarin hun extreme wandeltocht vanuit een andere invalshoek wordt benaderd. Winn beschrijft nu uitgebreid haar jeugd op de boerderij en de weerstand van haar ouders tegen het huwelijk met jeugdliefde Moth. Haar vader is overduidelijk: ‘Jij hoort op het land!’

Het verkoopsucces van Het Zoutpad schept de basis voor een nieuw bestaan. Ze wonen tijdelijk in een oud kerkje en hun sociale leven krijgt weer vorm. Een onverwachte ontmoeting geeft Raynor en Moth de kans om een vervallen boerderij in de heuvels van Cornwall te betrekken. Dat wordt hun redding, het nieuwe pad dat zij volgen.

Winn is als schrijver gegroeid. Haar magische stijl sprankelt en de natuurbeschrijvingen zijn van grote schoonheid. De zorg voor haar bejaarde, zieke moeder is ontroerend en herkenbaar beschreven, vrij van goedkope sentimenten. Zonder meer een prachtig boek!

 

 

Image

Meld je aan voor de maandelijkse mail update

Image

Wie is Daan Welboren?

Een geboren boekhandelaar!

Als derde generatie in het boekenvak kreeg ik de passie voor lezen met de paplepel ingegoten en dat is nooit meer overgegaan.
Mijn leesplezier en ervaringen wil ik graag delen.
Nog altijd word ik verrast door nieuwe schrijvers en bijzondere uitgaven.
Tijdens mijn actieve jaren in de winkel bleek dat mijn enthousiasme en inzet werden gewaardeerd.
De mensen vragen gewoon om het boek van Daan.

Nauta Boek is gevestigd aan de Parkstraat in het centrum van Den Burg.
Een gezellige boekhandel met een eigentijds en verrassend assortiment.
Naast de actuele boekenvoorraad en een grote sortering kinder- en jeugdboeken treft u een breed aanbod van binnen- en buitenlandse tijdschriften, kranten, leesbrillen, bijzondere wenskaarten, cadeauartikelen, puzzels en spelletjes.

Cindy en Marrit Welboren en hun medewerkers geven u graag persoonlijk advies of het nu om een boek, cadeau of een passende wenskaart gaat.

Aan de glazen leestafel achter in de winkel kunt u zitten en genieten van De Kunst van de Eenvoud van kunstenaar en dichter Roel Brakenhoff.
Er staat ook grote kast met alle verschenen Boekenweekgeschenken van 1930 tot nu.

Op www.nautaboek.nl vindt u het laatste boekennieuws, de column Daan leest èn onze webshop.
Uw boek voor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd.

Graag tot ziens, u bent van harte welkom!